Za smjesu pomiješajte brašno s praškom za pecivo i prosijte u zdjelu za miješanje. Dodajte šećer od trske, kakao, sojin napitak i maslac od kikirikija i miješajte ručnim mikserom dok smjesa ne postane glatka. Umiješajte kikiriki.
Tijesto izlijte u kalup za muffine obložen papirnatim čašicama.
Kalup za muffine stavite u pećnicu.
Vrijeme pečenja: oko 25 Minute
Temperatura pećnice s gornjim i donjim grijanjem: 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 160 °C
Za preljev pjenjačom pomiješajte kikiriki maslac s Creme VEGA, šećerom u prahu i kremfixom. Polovicu kreme stavite u vrećicu za ukrašavanje. Preostalu Creme VEGA pomiješajte s kakaom i sojinim napitkom i stavite u manju vrećicu za ukrašavanje. Odrežite vrh obje vrećice i stavite ih u veliku jednokratnu vrećicu za ukrašavanje sa zvjezdastim nastavkom promjera 7 mm. Ravnomjerno rasporedite preljev preko muffina i pospite nasjeckanim kikirikijem.
Slični recepti
Kolači
Kolači
Kolači