Na komadu papira za pečenje (40 x 30 cm) olovkom nacrtajte (ispod) glavu zeca (dužina oko 38 cm, širina oko 23 cm). Namastite lim za pečenje i obložite papirom za pečenje. Zagrijte pećnicu.
Temperatura pećnice s gornjim i donjim grijanjem: 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 160 °C
Maslac ili margarin u posudi pjenasto istucite mikserom (metlicama). Miješajući postupno dodajte šećer, vanilin šećer i Finesse ribanu koricu, i miješajući sve dok ne nastane kompaktna smjesa. Dodajte pojedinačno jaja, miješajući svako jaje na najvećoj brzini oko 1/2 min.
Pomiješajte brašno s praškom za pecivo i u 2 navrata kratko umiješajte na srednjoj brzini. Tijesto navlaženim nožem ravnomjerno razmažite po kalupu na debljinu od približno 1 cm (uključujući i druge uši) i rubove po potrebi malo zagladite. Stavite lim u pećnicu.
Položaj rešetke: donja trećina
Vrijeme pečenja: oko 25 Minute
Nakon pečenja povucite biskvit s papirom za pečenje s lima i ostavite da se ohladi na kuhinjskoj rešetki. Stavite biskvit na veliki pladanj za torte.
Slični recepti
Kolači
Kolači
Kolači