Podmažite podlogu kalupa. Zagrijte pećnicu.
Temperatura pećnice s gornjim i donjim grijanjem: oko 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: oko 160 °C
Pomiješajte brašno s praškom za pecivo u posudi. Dodajte preostale sastojke i sve izradite mikserom (kukom za tijesto) prvo kratko na najnižoj, a zatim na najvišoj razini da se dobije glatko tijesto. Razvaljajte 2/3 tijesta na dnu kalupa. Tijesto nekoliko puta izbosti vilicom. Stavite kalup u pećnicu.
Položaj rešetke: donja trećina
Vrijeme pečenja: oko 15 Minute
U međuvremenu pripremite nadjev: mrkvu i korabicu ogulite, mrkvu narežite na dijagonalne ploške, a korabicu na trakice. Zagrijte ulje u loncu. U njemu na srednje jakoj vatri kuhajte povrće oko 15 minuta. Dodajte grašak. Povrće začinite solju, paprom i malo šećera. Creme Vega vrhnje pomiješajte sa sojinim napitkom, obilato začinite solju, paprom i curryjem te pomiješajte s povrćem.
Pustite da se podloga malo ohladi. Ostatak tijesta oblikujte u dugačak valjak, staviti na dno kao obrub i pritisnuti uz kalup tako da bude obrub visok oko 2 cm. Stavite povrće u kalup i pospite naribanim kokosom. Kalup stavite u pećnicu.
Položaj rešetke: donja trećina
Vrijeme pečenja: oko 30 Minute
Quiche poslužite topao.
Slični recepti
Kuhanje
Kuhanje