Pomiješajte puding u prahu sa šećerom i oko 6 žlica bademovog mlijeka. Zakuhajte preostalo bademovo mlijeko. Maknite sa štednjaka i umiješajte pomiješani prah. Miješajući kuhajte puding oko jednu minutu. Umiješajte sirup od agave i pastu od badema. Prekrijte vrući puding folijom za čuvanje svježine i ostavite ga da se ohladi.
Svaku jagodu narežite na četiri komada i pomiješajte s borovnicama i malinama. Bobičasto voće po želji zasladite agavinim sirupom.
Bademe karamelizirajte u neprianjajućoj tavi s agavinim sirupom. Maknite sa štednjaka, stavite na papir za pečenje i ostavite da se ohladi.
Puding kremasto izmiješajte mikserom (metlicama) i raspodijelite po desertnim čašama. Po pudingu raspodijelite voćnu salatu i pospite karameliziranim bademima.
Slični recepti
Deserti
Deserti
Deserti