Lisnato tijesto razvaljajte na podlozi i izrežite krug promjera oko 10 cm. Prebacite u lim za pečenje obložen papirom za pečenje, izbodite vilicom kako se ne bi stvarali mjehurići, stavite u pećnicu i pecite.
Vrijeme pečenja: 20 Minute
Temperatura pećnice s gornjim i donjim grijanjem: 160 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 140 °C
Nakon pečenja ostavite krugove da se ohlade, od sladoleda od vanilije pomoću kalupa napravite kuglice, stavite na tanjur i bogato pospite rum šećerom sa svih strana, stavite u zamrzivač na 15 minuta i pustite da se šećer lijepo primi za sladoled.
Krugove od lisnatog tijesta ukrasite čokoladnim topingom, u sredinu stavite kuglicu sladoleda prekrivenu šećerom te sladoled ukrasite čokoladnim srcima, dodajte svježe maline. Odmah poslužite.
Slični recepti
Deserti
Deserti
Deserti