U odgovarajućem lončiću pomiješati mlijeko, vrhnje za šlag i isjeckane karamele. Zagrijavati na jačoj temperaturi dok smjesa ne zakuha, a karamele se potpuno otope.
Maknuti sa štednjaka i dodati 2 pakiranja Dr. Oetker mješavine Riža na mlijeku. Miješati oko 1 minut da se dobije jednolična smjesa, zatim posudu prekriti i ostaviti sa strane oko 20 min.
Maline, vodu i šećer zagrijavati u odgovarajućem lončiću na jačoj temperaturi. Viljuškom usitniti maline. Gustin pomiješati sa malo vode u smjesu bez grudica i zakuhati u vrelom voću uz stalno miješanje dok se smjesa ne zgusne. Maknuti sa štednjaka, dodati vanilin šećer i promiješati. Prohladiti prije posluživanja
Rižu na mlijeku servirati u čašama ili zdjelicama uz preljev od malina i listiće badema.
Slični recepti
Deserti
Deserti
Deserti