1. U loncu zakuhajte 300 ml mlijeka i ostavite sa strane.
2. Dodajte vrećicu proteinskog pudinga i miješajte pjenjačom jednu minutu pa ostavite da odstoji 5 minuta.
3 U drugu posudu ulijte 450 ml slatkog vrhnja i istresite 130 g slatkog praha.
4. Električno umutiti vrhnje pa mu dodati 150 g ohlađene otopljene crne čokolade.
5. Dodati ohlađeni proteinski puding i opet dobro izmiksati.
6. Na kraju u kremu kuhačom umiješajte tri žlice naribane čokolade.
7. Pola smjese izlijemo u kalup za kruh u koji prethodno umetnemo list papira za pečenje.
8. Poravnajte ga, pa po njemu rasporedite polovinu malina.
Dodati drugu polovicu smjese, pa po njoj rasporediti ostatak malina.
9. Žlicom ih gurajte u smjesu, zatim poravnajte odozgo i prekrijte obje strane papirom za pečenje.
10. Posudu stavite u zamrzivač na 6 sati.
Sladolednu tortu izokrenuti iz kalupa i maknuti papir pa je ukrasiti svježim bobičastim voćem i naribanom čokoladom.
Slični recepti
Deserti
Deserti
Deserti