25 g čokolade za kuhanje sitno nasjeckajte i ostavite sa strane za smjesu. Preostalu čokoladu za kuhanje grubo nasjeckajte i zajedno s maslacem otopite na pari. Kalup obložite papirom za pečenje. Zagrijte pećnicu.
Gornja/donja toplina oko 180 °C
Vrući zrak oko 160 °C
U zdjeli pomiješajte bademovo brašno s praškom za pecivo. Dodajte puding, agavin sirup, jaje i otopljenu čokoladu za kuhanje. Mikserom kratko izmiješajte sve sastojke na najnižoj, a zatim najvišoj razini da se dobije glatka smjesa. Komadiće čokolade za kuhanje umiješati u smjesu. Ulijte smjesu u kalup i izgladite. Kalup stavite u pećnicu.
Vrijeme pečenja: oko 30 minuta
Proteinski brownie ostaviti da se ohladi.
Stavite sve sastojke u zdjelu i miješajte mikserom oko 1 minutu. Kremu od pudinga izlijte na ohlađeni proteinski brownie i zagladite.
Slični recepti
Deserti
Deserti
Deserti