Istucite bjelanjke i sol, postupno dodajte pastu od vanilije, šećer i šećer od šećerne trske te mikserom (metlicama) čvrsto istucite. Umiješajte ocat.
Stavite smjesu u lim za pečenje obložen papirom za pečenje.
Položaj rešetke: sredina pećnice
Vrijeme pečenja: oko 10 Minute
Temperatura pećnice s gornjim i donjim grijanjem: 150 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 130 °C
Smanjite temperaturu pečenja i ostavite da se suši uz uključenu funkciju odvođenja pare iz pećnice.
Vrijeme pečenja: oko 90 Minute
Temperatura pećnice s gornjim i donjim grijanjem: 100 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 80 °C
Mascarpone, svježi sir, pastu od vanilije i tučeno vrhnje metlicom za snijeg glatko izmiješajte. Kratko umiješajte kuvertiru. Žlicom tortu malo utisnite u sredini i napunite kremom.
Voćno meso marakuje prije posluživanja stavite na kremu.
Slični recepti
Deserti
Deserti
Deserti