Pomiješajte brašno s praškom za pecivo i kakaom i prosijte u posudu. Dodajte margarin, agavin sirup i sojin napitak i mikserom (metlicama) izradite glatku smjesu. Kratko umiješajte kuvertiru.
Izlijte smjesu u kalup za torte s namašćenim dnom (promjera 18 cm) i poravnajte.
Stavite kalup u sredinu zagrijane pećnice.
Vrijeme pečenja: oko 25 Minute
Temperatura pećnice s gornjim i donjim grijanjem: oko 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: oko 160 °C
Zagrijte agavin sirup. Dodajte margarin i miješajući otopite u sirupu. Dodajte sojin napitak i miješajući ostavite da kuha oko 2 minute. Umiješajte kikiriki. Ostavite karamelu da se malo ohladi.
Ohlađenu tortu jednom preprežite i oko podloge stavite obruč za torte. Nadjenite karamelom, ravnomjerno razmažite i prekrijte drugom podlogom.
Pomiješajte kuvertiru s agavinim sirupom i sojinim napitkom i raspodijelite po torti. Pospite kikirikijem po želji.
Slični recepti
Deserti
Deserti
Deserti