Brašno s kakaom i praškom za pecivo pomiješajte u posudi. Dodajte ostale sastojke osim čokoladnih kapljica. Izradite glatko tijesto, miješajući mikserom (metlicama) najprije kratko na najmanjoj, zatim 2 minute na najvećoj brzini. Dodajte čokoladne kapljice. Stavite tijesto u kalup za torte, pa kalup stavite na rešetku u pećnicu.
Položaj rešetke: gornja trećina
Zategnite papir za pečenje u kalupu za torte. Zagrijte pećnicu.
Temperatura pećnice s gornjim i donjim grijanjem: 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 160 °C
Odvojite rub kalupa za torte i skinite ga. Istresite biskvit na kuhinjsku rešetku obloženu papirom za pečenje i ostavite da se ohladi. Povucite papir za pečenje. Kolač zajedno s papirom za pečenje povucite na radnu površinu i narežite ga na približno 12 komada jednake veličine. Komade malo odvojite.
Na kraju u svaki komad kolača utaknite vafle za sladoled.
Slični recepti
Deserti
Deserti
Deserti