Dno kalupa za torte namastite i obložite papirom za pečenje. Zagrijte pećnicu.
Temperatura pećnice s gornjim i donjim grijanjem: oko 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: oko 160 °C
Jaja sa šećerom i vanilin šećerom izmiješajte u posudi mikserom (metlicama) u pjenastu smjesu, miješajući najprije na najnižoj, a zatim na najvećoj brzini oko 3 minute. Pomiješajte brašno s Backin praškom za pecivo i umiješajte kratko na najnižoj brzini. Izravnajte tijesto u kalupu za torte i pospite bademima. Stavite kalup na rešetku u pećnicu.
Položaj rešetke: sredina pećnice
Vrijeme pečenja: oko 35 Minute
Skinite obruč s kalupa za torte i istresite biskvit na kuhinjsku rešetku obloženu papirom za pečenje. Skinite dno i ostavite kolač da se ohladi zajedno s papirom za pečenje.
Povucite papir za pečenje. Podlogu jednom vodoravno prerežite i stavite donju podlogu na pladanj za torte.
Galetta puding i tučeno vrhnje čvrsto istucite u posudi i ravnomjerno raspodijelite po podlozi. Na to stavite gornji dio biskvita i sve do posluživanja držite u hladnjaku.
Slični recepti
Kolači
Kolači
Kolači