Lim za pečenje obložite papirom za pečenje. Zagrijte pećnicu.
Temperatura pećnice s gornjim i donjim grijanjem: oko 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: oko 160 °C
Čokoladu grubo nasjeckajte, otopite u malom loncu iznad vodene kupelji i ostavite da se malo ohladi. Miješajte margarin ili maslac u posudi za miješanje mikserom dok ne postane glatko. Postupno dodajte čokoladu, šećer i bourbon vanilin šećer uz miješanje dok se ne sjedini. Tucite svako jaje oko 1/2 minute na najjačoj razini. Brašno pomiješajte s praškom za pecivo i kratko promiješajte u 2 dijela na najnižoj razini. Tijesto ravnomjerno rasporedite po limu za pečenje i ispecite.
Vrijeme pečenja: oko 25 Minute
Vrući kolač odmah probodite nekoliko puta čačkalicom pa ostavite da se ohladi na limu za pečenje.
Prosijte šećer u prahu i pomiješajte s kavom da dobijete gustu glazuru. Napunite glazuru u papirnatu vrećicu ili malu vrećicu za zamrzavanje, odrežite mali kut i pospite po hladnom kolaču. Kolač prije posluživanja izrežite na male kvadrate.
Slični recepti
Kolači
Kolači
Kolači