Jaja i šećer kratko izmiksajte, zatim dodajte sve ostale sastojke i sjedinite smjesu. Izlijte je u kalup dimenzija 30x20 cm obložen papirom za pečenje. Pecite na 180 °C oko 20 minuta. Odmah nakon pečenja uklonite papir za pečenje i vrući biskvit prelijte s 100 ml toplog mlijeka.
Položaj rešetke: sredina pećnice
Vrijeme pečenja: oko 20 Minute
Temperatura pećnice s gornjim i donjim grijanjem: 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 160 °C
Od 500 ml mlijeka i šećera kuhajte kremu na laganoj vatri. U preostalih 100 ml mlijeka razmutite puding. Kad mlijeko zakipi, polako dodajte smjesu s pudingom uz neprestano miješanje. Kuhajte dok se ne zgusne. U vruću kremu umiješajte kiselo vrhnje i dobro sjedinite. Rasporedite kremu preko biskvita i stavite kolač u hladnjak.
Maline stavite na laganu vatru i kuhajte dok se potpuno ne otope i pretvore u kašastu smjesu. Smjesu prelijte u mjernu posudu i dodajte vode koliko je potrebno da ukupna količina bude 500 ml. Odvojite otprilike 100 ml tekućine i u njoj razmutite gustin. Ostatak stavite na vatru i dodajte šećer i vanilin šećer. Kad zakipi, dodajte smjesu s gustinom i miješajte dok se ne zgusne. Prelijte preko kreme i vratite kolač u hladnjak na nekoliko sati da se stegne.
Slični recepti
Kolači
Kolači
Kolači