Okrugli kalup (26 cm Ø) obložite prozirnom folijom i pričvrstite je kuhinjskim koncem (pogledajte fotografiju).Unutra stavite traku od papira za pečenje, malo višu od ruba kalupa.
Sve sastojke redom stavite u zdjelu za miješanje i izmiksajte ručnim mikserom (nastavci za miješanje) ili pjenjačom dok smjesa ne postane glatka. Zatim je ulijte u pripremljeni kalup i poravnajte.
Stavite duboki lim za pečenje u sredinu prethodno zagrijane pećnice i napunite ga s oko 3 cm tople vode. Kalup stavite na lim s vodom.
Pecite cheesecake.
Vrijeme pečenja: 90 minuta
Gornji i donji grijač: 110 °CVrući zrak: 90 °C
Izvadite cheesecake iz pećnice (budite pažljivi, izlazi vruća para) i stavite ga na rešetku za kolače.
Pričekajte 30 minuta prije nego što uklonite prozirnu foliju. Pustite da se cheesecake hladi još otprilike 2 sata.
Uklonite obruč kalupa i pažljivo odlijepite papir za pečenje kako biste izbjegli kidanje mase.
Odvojite cheesecake od dna kalupa i stavite ga na tanjur za posluživanje.
Uživajte u svom proteinskom cheesecakeu!
Slični recepti
Kolači
Kolači
Kolači