Kalup za puding isplahnite hladnom vodom.
Oba pudinga pripremite prema uputama na omotu, najbolje istovremeno, ali sa samo 400 ml mlijeka za svaki. Kalup napunite gotovim pudinzima po želji, naizmjeničnim odmjeravanjem pomoću žlice. Također možete koristiti žlice različitih veličina. Desert ostavite u hladnjaku najmanje 4 sata, a najbolje preko noći.
Prije nego što izvadite puding iz kalupa, oštrim nožem ga odvojite od ruba kalupa i preokrenite na plitki tanjur.
Pripremite glazuru prema uputama na omotu. Izrežite malu rupu u kutu, a zatim oblikujte oči, ruke i jezik na papiru za pečenje i ostavite u hladnjaku 30 minuta. Na glavu od pudinga nacrtajte kosu pomoću preostale čokolade i ostavite u hladnjaku 30 minuta. Žličicom izrežite mjesto za jezik u pudingu i ukrasite čokoladnim dijelovima tijela koje ste prethodno zamrznuli.
Slični recepti
Deserti
Deserti
Deserti