Čokoladu zajedno sa maslacem otopite i pustite da se malo ohladi. U međuvremenu razradite jaja sa zaslađivačem pomoću miksera ili pjenjače. U dobivenu smjesu dodajte otopljeni maslac i čokoladu. Sve skupa umiješajte. Za kraj dodajte sve suhe sastojke i umiješajte ih dok se sve ne poveže.
Za kikiriki sloj umiješajte sve sastojke zajedno. Kada se sve dobro povezalo, nasumično dodajte kikiriki smjesu u čokoladnu smjesu. Peći 20 min na 175˚ C.
Dok se brownie peče, u lončiću na laganoj vatri kuhajte vrhnje za šlag, čokoladu i ekstrakt vanilije. Kad se čokolada u potpunosti otopila, krema postala gušća, maknite sa vatre. Dobro ohladite. U međuvremenu brownie narežite i pomoću štapića za ražnjiće svaki komadić umočite u čokoladu koju ste prethodno otopili zajedno sa kokosovim ulje.
Dobiveni ohlađeni čokoladni ganache prebacite u slastičarsku vrećicu i dekorirajte brownie po želji.
Slični recepti
Deserti
Deserti
Deserti