Četvrtasti kalup obložite papirom za pečenje. Zagrijte pećnicu.
Električna pećnica: oko 180 °C
Pećnica na vrući zrak: oko 160 °C
Müsli stavite u posudu. Med, kokosovu mast i vanilin šećer zagrijte u loncu i ostavite da krčka 3 minute na srednjoj temperaturi. Smjesu dodajte u müsli i sve zajedno dobro promiješajte kuhačom. Stavite smjesu u kalup i poravnajte. Potom stavite kalup na rešetku u pećnicu.
Nivo pećnice: sredina
Vrijeme pečenja: 15 – 20 minuta
Stavite kalup na rešetku i ostavite da se hladi oko 10 minuta. Stavite proteinske pločice s papirom za pečenje na radnu površinu.
Mlake proteinske pločice izrežite na otprilike 10 jednakih komada (oko 2 cm širine).
Slični recepti
Pečenje
Pečenje
Pečenje