Zagrijte maslac i ulje dok se maslac lijepo ne otopi. Dodati nasjeckani kadaif i pržiti dok ne porumeni. Ugasite štednjak i dodajte namaz od pistacija i pastu od vanilije. Promiješajte i ohladite.
Dno tepsije prekrijte baby keksima namočenim u mlijeko. Kasnije dodajte kadaif od pistacija.
Tucite slatko vrhnje dok se ne poveća volumen, ali još uvijek bude tekuće. Zatim miksajući dodati želatinu fix. Miksajte 10-15 sekundi pa umiješajte mascarpone sir, šećer u prahu, vanilin šećer i limunov sok. Miješajte dok se krema lijepo ne zgusne.
Nadjenite kremu preko fila od pistacija.
Zakuhajte slatko vrhnje za glazuru. Ostavite sa strane i dodamo mu mliječnu čokoladu. Pustite da odstoji nekoliko minuta pa izmiksajte u jednoličan premaz. Prelijte vrhnjem i ukrasite nasjeckanim pistacijama.
Slični recepti
Deserti
Deserti
Deserti