Namastite čaše. Zagrijte pećnicu.
Temperatura pećnice s gornjim i donjim grijanjem: oko 160 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: oko 140 °C
Sve sastojke stavite u posudu i mikserom (metlicama) izmiješajte u glatku smjesu. Smjesu ravnomjerno raspodijelite po čašama. Stavite čaše na limu za pečenje u pećnicu.
Položaj rešetke: donja trećina
Vrijeme pečenja: oko 30 Minute
Ostavite kolač u čašama da se ohladi na kuhinjskoj rešetki.
Maline proberite, stavite sa šećerom u posudu i izradite fini pire. Potom protisnite kroz sito. Preljev od malina raspodijelite po čašama.
Čvrsto istucite tučeno vrhnje, stavite ga u vrećicu za ukrašavanje s vrhom u obliku zvijezde (Ø oko 8 mm) i istisnite na preljev od malina. Ukrasite malinama i matičnjakom.
Slični recepti
Deserti
Deserti
Deserti