Pomiješajte brašno i prašak za pecivo te prosijte u drugu posudu. Dodajte redom preostale sastojke i mikserom (metlicama) izmiješajte u glatku smjesu. Zatim smjesom napunite kalup za muffine obložen papirnatim košaricama.
Stavite kalup u donju polovicu zagrijane pećnice
Električna pećnica: 180 °C
Pećnica na vrući zrak: 160 °C
Vrijeme pečenja: 30 minuta
Želatinu pripremite prema uputama na omotu. Pomiješajte pire od jagoda s posnim sirom, šećerom i pastom od vanilije. Želatinu zagrijte, pomiješajte s 4 žlice smjese od sira i umiješajte u ostatak smjese. Kada se smjesa počne stvrdnjavati, umiješajte tučeno vrhnje. Stavite smjesu na hladno. Kremu prije stvrdnjavanja stavite u vrećicu za ukrašavanje s otvorom u obliku zvijezde (promjer 10 mm) i nanesite na muffine.
Cupcakes prije posluživanja ukrasite jagodama.
Slični recepti
Deserti
Deserti
Deserti