Stavite maslac, šećer, vanilin šećer i jaja u posudu i mikserom (metlicama za snijeg) istucite. Pomiješajte brašno, prašak za pecivo, kakao i sol i dodajte u smjesu. Crvenu jestivu boju otopite u mlijeku i također dodajte u tijesto.
Zagrijte pećnicu. Papirnate kalupe stavite u otvore kalupa za muffine i napunite tijestom. Pecite.
Položaj rešetke: sredina pećnice
Vrijeme pečenja: oko 20 Minute
Temperatura pećnice s gornjim i donjim grijanjem: 180 °C
Temperatura pećnice s ventilatorom: 160 °C
U međuvremenu izradite glazuru. Pastu od vanilije s maslacem i šećerom u prahu stavite u posudu i kremasto istucite mikserom (metlicama za snijeg). Svježi kremasti sir oprezno umiješate strugalom za tijesto. Pritom nemojte prejako miješati jer glazura u protivnom može postati previše tekuća. Potom stavite glazuru u vrećicu za ukrašavanje s nastavkom u obliku zvijezde i do daljnje upotrebe čuvajte na hladnom.
Ostavite kolačiće da se ohlade nakon pečenja. Potom žličicom napravite malo udubljenje u svaki muffin i punite džemom. Maline operite, proberite i tapkanjem osušite. Glazurom izradite ružice po kolačićima i poslužite ukrašeno s po jednom malinom.
Slični recepti
Deserti
Deserti
Deserti