Zakuhajte vodu s maslacem i soli. Maknite sa štednjaka, umiješajte brašno i vanilin šećer, vratite na štednjak i miješajući pržite tako dugo dok se tijesto ne odvaja od lonca.
Maknite sa štednjaka, stavite u posudu i ostavite da se malo ohladi. Jaja mikserom (metlicama) pojedinačno umiješajte i izmiješajte u glatku smjesu nakon svakog jaja. Tijesto mora biti tako čvrsto da se njegove konture ne razlijevaju.
Zagrijte maslo u loncu na 180 stupnjeva. Tijesto stavite u vrećicu za ukrašavanje s nastavkom u obliku zvijezde. U vruću masnoću uštrcajte duge trake i odvojite ih drvenim štapićem na nastavku vrećice za ukrašavanje. Churrose pržite do zlatno-žute boje. Izvadite ih i ostavite da se ocijede na kuhinjskom papiru.
Churrose poslužite posute šećerom u prahu.
Slični recepti
Deserti
Deserti
Deserti