Prvo pripremite tangzhong. U posudu za kuhanje dodajte mlijeko i vodu i pustite da zavrije. Dodajte 60g brašna i miješajte dok ne dobijete pastu. Prebacite pastu u drugu posudu i pustite da se u potpunosti ohladi.
Kada se ohladilo nastavite dalje sa pripremom.
U posudu za miksanje dodajte mlijeko, kvasac, med i omekšali maslac. Dodajte brašno, jaja i sol te ohlađeni tangzhong i miksajte dok se ne sjedini.
Pokrijte čistom krpom i ostavite na sobnoj temperaturi da se diže 1h.
Nakon dizanja, podijelite tijesto na osam jednakih djelova. Najbolje izvažite
Svaki dio prepolovite na dva jednaka djela. Od jednog napravite kuglicu , a od drugog konopac duljine 25cm koji ćete prepoloviti pa napraviti uši od konopca. Na papir za pečenje prvo stavite uši pa onda dobro utisnite kuglicu
Ostavite razmak između zečića i pustite da se diže još 40 minuta.
Prije pečenja premažite jajetom i pecite na 180 stupnjeva, 25 minuta.
Kad se ohladilo, čokoladnim pismom nacrtajte oči, nos i usta.
Slični recepti
Pečenje