Nova receptura! Tanko hrskavo tijesto, bogat nadjev i probrani sastojci čine ovu pizzu neodoljivom; za sve koji vole pravu talijansku pizzu.
Dr. Oetker Ristorante Pizza Quattro Formaggi nadjevena je finom kombinacijom blagog edamera, sočnog ementaler, aromatične gorgonzole i fine mozzarelle, upotpunjena finim bosiljkom.
Naš savjet: Vaša pizza Ristorante bit će još bolja ako u pećnici umjesto cirkulacije zraka uključite donji i gornji grijač. U tom će slučaju nadjev biti posebno sočan, a sir će se ravnomjerno rastopiti.
Sastojci
PŠENICNO brašno, pasirana rajcica 24%, SIR MOZZARELLA 11%, SIR EDAMER 11%, slatko VRHNJE, ulje uljane repice, SIR EMENTALER 4,2%, voda, pekarski kvasac, SIR S PLAVOM PLIJESNI 0,7%, šecer, sol, bosiljak, umak od SOJE (voda, SOJA, sol, PŠENICNO brašno), modi