KOLAČIĆI na DR. OETKER internetskoj stranici

Ova internetska stranica pohranjuje kolačiće na vaša računala kako bi sama internetska stranica bolje funkcionirala i da bismo lakše shvatili na koji način koristite našu internetsku stranicu. Nastavkom uporabe ove internetske stranice (klikom mišem, navigacijom ili listanjem) ili uklanjanjem ove napomene o kolačićima dajete svoj pristanak za primjenu i uporabu kolačića. Za više informacija o kolačićima i njihovom brisanju, pročitajte našu politiku privatnosti.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
Special Puding za cheesecake

Special Puding za cheesecake

Dr. Oetker Special Pudinzi posebno su osmišljeni za tradicionalne recepte u kojima je glavni sastojak puding, zadržavajući pritom nadaleko poznat okus vrhunskog Dr. Oetker pudinga.

Torta od sira (eng. Cheesecake) jedna je od najpopularnijih slastica. Dr. Oetker Special puding za cheesecake s okusom bijele čokolade omogućava jednostavnu i laku pripremu nadjeva za cijelu tortu.

 

Dr. Oetker Recept za Cheesecake:

Podloga od keksa: 70 g maslaca i 200 g mljevenih keksa.

Cheesecake puding krema: 1 pakiranje Special pudinga za Cheesecake (75 g), 80 g šećera, 550 ml mlijeka i 200 g kremastog sira.

Priprema za podlogu: Otopite maslac, dodajte mljevene kekse i miješajte dok ne dobijete homogenu smjesu. Utisnite smjesu za podlogu u kalup za torte (23-24 cm) i ostavite u hladnjaku dok pripremate kremu.

Priprema za kremu/tortu: 

1. Sadržaj vrećice pomiješajte s 100 ml mlijeka i 80 g šećera.

2. Mlijeko (400 ml) zakuhajte.

3. Maknite mlijeko s vatre i umiješajte smjesu (puding prah - šećer - mlijeko).

4. Vratite na štednjak i neprestano miješajući kuhajte još 2-3 minute.

5. Odmaknite s vatre i ostavite puding da se ohladi (mora ostati u tekućem stanju).

6. Kremasti sir i ostatak mlijeka (50 ml) izmiješajte električnim mikserom dok ne postanu pjenasti.

7. Izmiješajte električnim mikserom ohlađeni puding i smjesu na niskoj brzini sa sirom dok puding krema ne postane homogena.

8. Kremu prelijte preko podloge od keksa i poravnajte.

9. Tortu ostavite u hladnjaku preko noći.

Hranjiva vrijednost Special Puding za cheesecake

  U 1 PORCIJI (100 g)
PRIPREMLJENOG PROIZVODA
% *
Energetska vrijednost 460 kJ
109 kcal
5 %
Masti 2,0 g 3 %
od toga zasićene
masne kiseline
1,3 g 7 %
Ugljikohidrati 20 g 8 %
od toga šećeri 14 g 16 %
Bjelančevine 3,1 g 6 %
Sol 0,15 g 3 %

Više detalja o proizvodu

Upotreba: Pripremljen uz dodatak 80 g šećera I 550 ml mlijeka i 200 g kremastog sira.

Težina: 75g

Special Puding

Dr. Oetker Special Puding - omiljeni okusi za vrhunski užitak!

Preuzmite i prolistajte brošuricu s receptima za slastice.