Flag

Tiramisu s bobičastim voćem

oko 10 - 12 porcija
Lagano
20
Voćni kremasti tiramisu - neodoljivi užitak
Sastojci
Priprema
Recipe Tips
Prije posluživanja pospite kokosovim brašnom. Po želji možete upotrijebiti i drugo voće. Za bržu pripremu upotrijebite Dr. Oetker Tiramisu kremu.
Picture -
Picture -
OCIJENITE OVAJ RECEPT
Kako vam je ovaj recept uspio?

Slični recepti

Prati nas
Pratite Dr. Oetker na društvenim mrežama
Picture - Hero image

Sastojci

Krema
4žumanjaka
100 gšećera
1 omotDr. Oetker Finesse korice limuna
600 gsira Mascarpone
4bjelanjka
1 prstohvatsoli
1 žlicašećera
Sirup
1 dlsoka od malina
3 dlvode
Nadjev
300 gpiškota
700 gmiješanog bobičastog voća (duboko smrznutog)
Ukrašavanje
3 žlicekokosovog brašna

Priprema

Za kremu tucite žumanjak i šećer tako dugo dok smjesa ne postane svijetla. Dodajte Finesse aromu korice limuna i sir Mascarpone i umiješajte. Bjelanjak s prstohvatom soli istucite u čvrst snijeg. Dodajte šećer i nastavite još kratko tući. Snijeg pažljivo umiješajte u smjesu sa sirom. Za podlogu pomiješajte sirup s vodom. Polovicu piškota stavite u zdjelu i poprskajte s 2 dl pripremljenog sirupa s vodom. Čim piškote upiju tekućinu, nadjenite ih polovicom kreme, a po kremi raspodijelite polovicu bobičastog voća. Ponovite postupak s preostalim sastojcima (ovaj puta piškote poprskajte u zasebnoj zdjeli i tek potom stavite na bobičasto voće). Završite bobičastim voćem.


Tiramisu ostavite da stoji na hladnom 12 sati.

  • Prije posluživanja pospite kokosovim brašnom. Po želji možete upotrijebiti i drugo voće. Za bržu pripremu upotrijebite Dr. Oetker Tiramisu kremu.