Flag

Puding od cvijeta bazge s jagodama

6 porcije
Lagano
20
Aromatičan puding s okusom vanilije i svježim jagodama
Sastojci
Priprema
Picture -
Picture -
OCIJENITE OVAJ RECEPT
Kako vam je ovaj recept uspio?

Slični recepti

Prati nas
Pratite Dr. Oetker na društvenim mrežama
Picture - Hero image

Sastojci

Puding
1 omotDr. Oetker Original pudinga s okusom vanilije
40 gšećera
500 mlmlijeka
1 čaša po 200 mlmilerama +Dr. Oetker Citronka Specijal za bazgin sirup
2 žlicesirupa od bazge
Marinirane jagode
250 gjagode
1 žlicasoka od 1 limuna
1 žlicasirupa od bazge
Picture - Dr. Oetker Original pudinga s okusom vanilije
1

Puding

Pripremite puding sa šećerom i mlijekom prema uputama na omotu. Umiješajte mileram i sirup od cvijeta bazge i stavite u zdjelu. Foliju za čuvanje svježine stavite izravno na puding kako se ne bi stvorila kožica. Ostavite puding da se ohladi.

2

Marinirane jagode

Jagode operite, očistite, prepolovite i narežite na sitne trake. Marinirajte sokom od limuna i sirupom od cvjeta bazge.  

3

Priprema

Puding mikserom (metlicama) na najnižoj brzini ili metlicom za snijeg kremasto izmiješajte. Izlijte puding u čaše ili zdjelice za desert i po tome raspodijelite marinirane jagode. Po želji ukrasite metvicom ili  matičnjakom.