Flag

Jagode u pudingu

oko 6 porcija
Lagano
20
Kremasti desert s pudingom i jagodama
Sastojci
Priprema
Picture -
Picture -
OCIJENITE OVAJ RECEPT
Kako vam je ovaj recept uspio?

Slični recepti

Prati nas
Pratite Dr. Oetker na društvenim mrežama
Picture - Hero image

Sastojci

Sastojci
500 gjagode
1 omotDr. Oetker Original pudinga s okusom vanilije
40 gšećera
500 mlmlijeka
3 žlicenaribane tamne čokolade
Picture - Dr. Oetker Original pudinga s okusom vanilije
1

Priprema

Operite i očistite jagode. Nekoliko jagoda ostavite za ukras. Ostatak jagoda narežite na komadiće. Polovicu narezanih jagoda stavite u staklenu zdjelu ili rasporedite u 6 čaša.

2

Puding

Pripremite puding s mlijekom i šećerom prema uputama na pakiranju. Polovicu pripremljenog pudinga rasporedite po jagodama. U drugu polovicu pudinga dodajte naribanu tamnu čokoladu, miješajte dok se čokolada ne rastopi, a po potrebi zagrijte uz stalno miješanje. Puding pokrijte folijom i ostavite da se ohladi.

3

Preostale jagode rasporedite po pudingu od vanilije. Puding od „čokolade" dobro promiješajte i rasporedite po jagodama te ukrasite preostalim jagodama.