Flag

Mascarpone puding s borovnicama

oko 6 porcija
Lagano
20
Puding u društvu sira mascarponea, borovnica i badema
Sastojci
Priprema
Recipe Tips
Porcije pudinga možete naštrcati i pomoću vrećice za štrcanje ili vrećice za zamrzavanje.
Picture -
Picture -
OCIJENITE OVAJ RECEPT
Kako vam je ovaj recept uspio?

Slični recepti

Prati nas
Pratite Dr. Oetker na društvenim mrežama
Picture - Hero image

Sastojci

Sastojci
1 omotDr. Oetker Original pudinga s okusom vanilije
50 gšećera
500 mlmlijeka
125 gsira Mascarpone
50 gbadem štapića
300 gborovnica
Picture - Dr. Oetker Original pudinga s okusom vanilije
1

Priprema

Puding prah pomiješajte sa šećerom. Postepeno izmiješajte s najmanje 6 žlica mlijeka. Preostalo mlijeko zakuhajte, skinite s vatre i umiješajte zamiješani prah. Puding uz stalno miješanje kuhajte najmanje 1 min. Umiješajte mascarpone u još vrući puding. Položite prozirnu foliju za čuvanje svježine izravno na vrući puding da se ne stvori kožica.

2

Bademe u obloženoj tavi prepržite na umjerenoj vatri dok ne postanu zlatnožuti i ostavite da se ohlade na tanjuru. Preberite i operite borovnice.

3

Priprema

Puding glatko izmiješajte. Kremu s pudingom s borovnicama i bademima u slojevima rasporedite u desertne čaše i do posluživanja čuvajte na hladnom.

  • Porcije pudinga možete naštrcati i pomoću vrećice za štrcanje ili vrećice za zamrzavanje.